محل تبلیغات شما
در این مطلب به معرفی چند نمونه بذر خیار گلخانه ای و فضای باز پر طرفدار و پر فروش خواهیم پرداخت:
بذر خیار سمینس
سمینش جزو رقمهای مخصوص فضای باز و از نوع بذرهای هیبرید و محصول کشور آمریکا میباشد . بیشترین مورد استفاده این رقم بذر خیار ، در صنایع تبدیلی و به ویژه در تولید خیار شور می باشد . شاید خاصیت سفتی این محصول سبب انتخاب آن برای این مصرف می شود چون میزان ماندگاری این محصول بعد از فراوری بسیار بالاست.
بذر خیار سمینس به بسیاری از بیماری های قارچی ، مقاوم بوده و بوته آن بسیار قوی می باشد . این نوع بذر به دلیل ویژگیهایی که دارد ، امکان برداشت چند باره را در یک فصل کشت به کشاورز میدهد و عمدتا در نواحی که بذر خیار صنعتی کشت می شود مورد استفاده قرار می گیرد. به عنوان مثال این بذر در همدان بسیار پر طرفدار می باشد و سالهاست کشاورزان این منطقه فقط این نوع بذر را کشت می نمایند . هر چند شرکت سمینس بعدها ارقام دیگری را نیز معرفی نمود اما کماکان این بذر از اقبال بالاتری برخوردار است.
بذر خیار ناگین
این بذر هلندی و تولید شرکت انزادن می باشد و عموما در بسته بندی های پانصد گرمی تولید و در بازار توزیع می شود. بذر ناگین میانگل بوده از ارقام گلخانه ای مشهور می باشد . یکی از ویژگیهای منحصر بفرد خیار ناگین، امکان کشت ان در مناطق مختلف می باشد . میوه این بذر طولی حدود سانتیمتر دارد و مانند سایر ارقام خیار میانگل ، بهترین فصل کشت ان پاییز و بهار می باشد. این رقم خیار نسبت به استرسهای آب و هوایی ، تحمل خوبی از خود نشان داده و در برابر برخی از آفات نظیر ویروس موزاییک ، زردی آوندی و سفیدک پودری نیز تحمل بالایی دارد.
بذر خیار رویال
این بذر یکی از پرفروش ترین و پر طرفدارترین انواع بذر خیار می باشد که از کیفیت بسیار بالایی بر خوردار می باشد. باردهی بالا و زود رسی از دیگر ویژگیهای این نوع خیار می باشد ضمن اینکه نسبت به اکثر آفات و بیماری ها نیز بسیار مقاوم می باشد.
خواستگاه بذر خیار رویال کشور فرانسه می باشد که دارای محصولی با کیفیت و طعم و رنگ بسیار خوبی می باشد.
بذر خیار سوپر دومینوس
سوپر دومینوس یک خیار فضای باز می باشد که رقمی میان رس می باشد . میوه این بذر بین 54 تا 50 روز بعد از کشت ، به بار می نشیند . به صورت اجمالی ویژگیهای بذر خیار سوپر دومینوس را با هم مرور می نماییم.
خیار سوپر دومینوس قلمی شکل و یکنواخت می باشد و پوست این خیار به رنگ سبز تیره می باشد . طول این میوه نیز بین 12 تا 15 سانتیمتر می باشد .
بذر سوپر دومینوس عملکرد بسیار خوب و بالایی داشته و دارای بوته بسیار قوی و پر رشد می باشد که میوه حاصل از آن بسیار با کیفیت و بازار پسند می باشد. از دیگر ویژگیهای این رقم بذر خیار ، مقاومت آن در برابر گرما می باشد. همچنین در برابر بیماریهایی نظیر ویروس موزاییک ، ویروس زردی ریال سفیدک سطحی و مقاوم می باشد.
بذر پرطرفدار سوپر دومینوس مناسب کشت تقریبا در تمام مناطق کشور می باشد و به طور معمول در قوطی های 500 گرمی عرضه می گردد . قوه نامیه و درصد خلوص بسیار بالایی نیز دارد که بر روی لیبل قوطی ها حک شده است.
همه انچه درباره کاشت خیار باید بدانید را در این مطلب بخوانید:
اگرچه خیار نیز مانند سایر خانواده کدوییان به سرما حساس است اما هوای مناسب برای کشت خیار ، هوای نسبتا خنک می باشد و در این نوع هوا رشد بهتری خواهد داشت . به طور کلی بهترین دما برای جوانه زنی خیار بین 17 تا 20 درجه میباشد و در زمان کاشت ان نیز ، مناسبترین دمای هوا بین 20 تا 24 درجه می باشد.
خاک مناسب برای اکثر بذرهای خیار ، خاکی با پی اچ بین 5/5 تا 7/5 می باشد . خاکهای نرم و سبک ، بهترین محصول را در خود پرورش خواهند داد و زمینهایی با خاک بسیار سرد یا خاک بسیار گرم ، اصلا مناسب کشت خیار نیستند .
باید بدانید که شوری نیز اصلا مناسب ذایقه خیار نمیباشد و این گیاه در خاکهای شور رشد خوبی نخواهد داشت.
برای آبیاری خیار در در هر پنج روز تا یک هفته کاملا کافی و مناسب می باشد و نور مستقیم و آفتاب کافی برای رشد این گیاه ضروری می باشد.
کشت بذر خیار
بعد از تعیین زمان کاشت ، انتخاب بذر خیار مناسب با اقلیم آب و هوایی منطقه مورد نظر ، یکی از اصلی ترین فاکتورها در کشت و تولید این محصول می باشد .
در مناطق جنوبی کشور ، که زمان کاشت خیار ، از اوایل مهر ماه آغاز می شود و یا مناطق شمالی و مرکزی که کاشت خیار از اول دی ماه آغاز می شود ، استفاده از بذر تک گل توصیه می شود. بذر تک گل دارای برگهای ریز و بسیار مقاوم به سرما می باشد ازین رو مناسب برای دوره های کشت طولانی مدت می باشد .
در مناطقی که دارای دو فصل زراعی و کشت می باشند ، توصیه می شود از ارقام بذر خیار پر گل استفاده شود . این نوع بذر  دارای محصول زیاد و دوره کشت کوتاه مدت می باشند .
یکی از بزرگترین مشکلات در کشت انواع بذر ، عدم توجه کشاورزان به نوع و رقم آن ، زمان کشت و منطقه و اقلیم آب و هوایی می باشد . اصولا کشاورزان بدون در نظر گرفتن این موارد ، به علت پر محصول بودن برخی از ارقام این بذر ، اقدام به کشت همان رقم در مناطق مختلف با شرایط آب و هوایی گوناگون می نمایند که در بسیاری از موارد ، این کشت ناموفق یا با بازدهی نا مناسب توام خواهد بود.
یکی دیگر از اشتباهات کشاورزان انتخاب بذر خیار کشت شده در یک فصل ، که محصول و بازدهی موفقی داشته ، در فصل بعدی کشت می باشد . مثلا کشاورزی در فصل بهار از نوعی از بذر استفاده نموده که کشت موفقی داشته و به اشتباه ، این بذر را برای کشت بعدی پاییز انتخاب نموده که با شروع فصل سرما و ریز و کوچک بودن میوه ها ، شروع به استفاده از کود و سم مضاعف نموده تا بتواند همان میزان محصول را برداشت نماید . در صورتی که با انتخاب بذر خیار مناسب همان فصل و بدون استفاده از سم و کود بیشتر ، همان میزان محصول دریافت خواهد شد.

در یک طبقه بندی جامع میتوان بذر خیار را به اقسام زیر طبقه بندی نمود :
بذر زمستانه تک گل
بذر زمستانه پر گل
بذر  بهاره تک گل
بذر  بهاره پر گل

معرفی سمپاش اتومایزر باغی

اطلاعاتی درباره تجهیزات گلخانه هوشمند

اطلاعاتی مفید درباره نایلون گلخانه

خیار ,بذر ,، ,کشت ,محصول ,نیز ,می باشد ,بذر خیار ,می شود ,این بذر ,سوپر دومینوس ,همان میزان محصول ,نظیر ویروس موزاییک

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تكرار نیلوفری فروشگاه عینک دودی| نایس آرنا palkertrantra شمشیر ولایت خرید قیمت هدست بلوتوث حلزونی چیست چیه از کجا بخرم portiostapin دنیای کامپیوتر فاصله ها پایگاه اشعار توحیدی | شعر حضرت خداوند ❤♡ʝαʋαԃ-ԃαʂƚαɳρσσɾ♡❤